RÓLUNK

Vállalkozásunk közel harminc év tapasztalattal bír az építőipar különböző szakterületein. Kivitelezéseink során mindig a megújuló technológiák illetve anyagok felhasználását tartjuk szem előtt. Vállalkozásunk a precíz és pontos munka jellemzi. Ezt az is bizonyítja, hogy meglévő megrendelőink mellett újabb megrendelői felkérések érkeznek. Ezért is határoztuk el magunkat egy innovatív építészeti technológia alkalmazásával családi házak felépítésére ADAM-HOUSE innovatív Kft. által gyártott SIP paneles építési rendszerrel. Vállaljuk ezen technológiával építendő családi házak kivitelezését Tolna, Baranya, Somogy megyében szerkezetkész vagy akár kulcsrakész állapotig. A hagyományos építkezésnél gyorsabban és költséghatékonyabban felépített, energiatakarékos ház, amely megfelelő életteret biztosít a család minden tagjának, a család igényeinek megfelelően.


SIP Rendszer

A SIP rendszerrel készült házaknak két  nagy előnyük  a téglaépületekkel szemben:

Gyorsabb építkezés és alacsonyabb fenntartási költségek.

Az egyre népszerűbbé váló megoldás fő oka, hogy a fenntartási költségek  kisebbek, mint a hagyományos technológiával épült házak esetében. 

Ez nagyon fontos szempont, figyelembe véve, hogy egy átlagos magyar család jövedelmének jelentős részét a rezsiköltség viszi el.

A kedvező fenntartási költségek miatt a technológiát nem csak magán építkezők, hanem cégek is szívesen használják.

Energiatakarékos, akár AA++ passzívház  kivitelezése!


1. Tervezés

A tervezés során segítünk, hogy Ön és családja igényeit összehangoljuk az anyagi lehetőségekkel, a telek adottságaival és a helyi szabályozásokkal. Az alapos, átgondolt tervezés hatékonyabbá teszi a kivitelezést, a térkihasználást, az erőforrások használatát.

2. Gyártás

SIP panelből építünk amit kizárólagos partnerünktől az ADAM-House innovatív Kft.-től  rendelünk meg, mert HA SIP HÁZ, AKKOR ADAM-HOUSE. Bővebb információért kattintson a logóra. 

3. Kivitelezés

Kulcsrakész házakat is építünk. A mérnöki pontosságú gyártásnak köszönhetően, nincs extra hulladék és annak elszállításával járó költség. Tiszta, rendezett környezetben építjük fel otthonát.SIP panel

A SIP panel nem más, mint két OSB lap közé egy speciális anyaggal beragasztott EPS szigetelőlemez alkotta építőanyag. Az ADAM-House innovatív Kft. által gyártott SIP panelt OSB 4 Top építőlemezből gyártja, ami a legkorszerűbb a piacon.  

Formaldehid-mentes, környezetbarát kötőanyagaival nem károsítja az egészséget, minden nemzetközi minősítésnek megfelel. SIP-panelekből egy komplett házat is fel lehet építeni, a különböző vastagságú panelek és I-OSB gerendák a padlózattól a tetőig, minden épületrész kivitelezésére alkalmasak.

A rendkívül jó hőszigetelő- és statikai tulajdonságuk miatt sokkal keskenyebb falszerkezetek szükségesek, így a mi házainkban több hasznos alapterület jut a családnak. Ráadásul egy 30 cm vastag külső fallal már elérjük a passzívház határértékének megfelelő hőszigetelést.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.